Docenten - Dance Studio Bennekom
15638
page-template-default,page,page-id-15638,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Docenten

DocSjoukje

‘’A Dance teacher helps there students find the song in their heart, the beat in their feet and a passion for life’’

Sjoukje is eigenaresse van Dance Studio Bennekom en is docente jazzdans, showdance, hiphop, peuterdans en kidsdance. Sjoukje heeft met haar wedstrijdteams op het hoogste niveau al meerdere keren het Nederlands Kampioenschap behaald. Sjoukje is afgestudeerd Sociaal Pedagogisch werker en heeft veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen.
‘’Wanneer ik mijn dansers mijn choreografie uit zie voeren tijdens de les of op het podium en zij brengen het precies zo over als ik het bedoelt heb, is mijn doel bereikt’’.

Sjoukje

Eigenaresse
DocLinda

‘’If you don’t make waves, nobody including yourself will know that you’re alive’’

Linda is eigenaresse van Dance Studio Bennekom en afgestudeerd Pedagoog. Linda heeft na haar dansopleiding voor verschillende opdrachtgevers als danseres gewerkt. Als afgestudeerd dansdocente en pedagoge weet Linda wat ervoor nodig is om goede danslessen te verzorgen voor alle soorten dansers met aandacht voor persoonlijke begeleiding.

‘’Het is mooi om dansers technisch en persoonlijk te zien groeien in de lessen. Op het moment dat een danser tijdens de les al zijn gedachtes loslaat en zijn gevoel laat spreken, heb ik mijn doel bereikt’’.

Linda

Eigenaresse
DocMaevy

Maevy Stoffer is onze hiphop docente en danst zelf al 8 jaar bij Sjoukje en Linda waarin zij haar eigen stijl heeft kunnen ontwikkelen. Maevy is intern opgeleid om docente te worden. Maevy vindt het belangrijk dat kinderen zich veilig en vrij voelen in de dansles en de ruimte krijgen hun eigen stijl te ontwikkelen, net als zij die ruimte gekregen heeft. ‘’Het is mooi om deel uit te maken van het creatief groeiproces van kids van alle leeftijden. Het gevoel dat ik krijg wanneer ik op het podium sta en dans is het mooiste gevoel wat er is. Dit wil ik graag aan iedereen meegeven’’

‘’Believe in success and success will believe in you!’’

Maevy

Hiphop & Dancehall
daphne

Daphne danst al vanaf haar 9e en geeft hiphop kids en jazzdance 25+. Dansen doet ze met veel passie en plezier. De passie die ze beleeft tijdens het dansen wil ze graag meegeven aan anderen. Het is mooi om te zien dat tijdens het dansen de dansers zich kunnen ontplooien en hun eigen unieke stijl kunnen ontwikkelen. Een fijne sfeer tijdens de lessen vindt Daphne erg belangrijk.

'Great dancers are not great because of their technique they are great because of their passion'

Daphne

Jazzdance & hiphop kids
tamara

'We are the dancers, we create the dreams'

Tamara danst al sinds dat ze 8 jaar is. Haar leven draait om haar passie, dansen. Al 12 jaar lang is ze actief als jazzdanseres, maar heeft afgelopen jaren ook hiphop, modern, showdance en ballet gevolgd. In haar lessen staat het genieten van dans, passie en de ontwikkeling van het eigen proces van de danser centraal.

''Het is fijn om te zien dat dansers plezier hebben in de lessen en het leuk vinden om iets te leren. Als ze hun gedachten en gevoelens echt durven te laten gaan, is mijn doel bereikt. Ik wil ze zichzelf helpen te ontwikkelen en ik hoop dat ze dit met veel plezier gaan doen’’.

Tamara

Jazzdance
image1

''Dance with your heart and your feet your heart will follow''

Merlin danst al vanaf haar 6e bij Sjoukje en Linda. Dansen is haar grootste passie. Ze geeft les aan de Jazzdance 6+, Showdance en hiphop. Merlin vindt het erg belangrijk dat iedereen met plezier naar dansen gaat en dat iedereen zich veilig en fijn voelt in de dansgroep!

Merlin

Jazzdance, showdance & hiphop
FB_IMG_1567163853462

Ines is onze hiphop & dancehall docent. Ze is afgestudeerd aan de dansopleiding van het Rijn IJssel in Arnhem en daarvoor heeft ze drie jaar bij ons gedanst.
Ines vind het belangrijk om een speciale band te creëren met de dansers en een goede connectie met elkaar te krijgen. Ze vindt het belangrijk dat alle dansers in een groep elkaar kunnen vertrouwen, zodat iedereen zich maximaal kan ontwikkelen.
Tenslotte vind Ines het altijd fijn om mensen om haar heen te hebben die ook van dansen houden om zo hun passie met elkaar te kunnen delen.

Ines

Ballet & modern
SAMSUNG CSC

Selene

Jazzdance & peuterdans
SAMSUNG CSC

Rosan

Assistent jazzdance en showdance
anatasia

Anastasia is onze ballet en modern docent. Wat dans voor haar zo leuk maakt is dat het iedere dag heel anders is. Ze is begonnen toen ze 9 jaar oud was met klassiek ballet. Op dit moment is zij bezig met haar HBO studie bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg waar ze zich specialiseert op het moderne vlak.

‘’De beste kwaliteit die een danser kan hebben is het harde werken. Want met hard werken kun je de hele wereld aan!”

Anastasia

Ballet & modern