NEW SEASON! - Dance Studio Bennekom
16063
post-template-default,single,single-post,postid-16063,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,elementor-default
 

NEW SEASON!

NEW SEASON!

Het nieuwe seizoen is begonnen en wat hebben we er weer zinin! Deze week kun je zoveel gratis proeflessen volgen als je wilt dus kom gezellig langs. We starten een aantal nieuwe lessen waaronder modern op maandag van 20.30-21.30 uur.

Maevy loopt dit seizoen stage voor haar opleiding in Afrika waardoor zij geen lesgeeft. Eind januari komt ze weer terug en dan zal zij de hiphop volwassenen weer les gaan geven.

Aankomend seizoen komt onze oud leerling Ines Dordevic, net afgestudeerd aan de dansopleiding in Arnhem, ons team versterken. Zij zal hiphop & dancehall gaan geven. Bij het kopje docenten stelt zij zichzelf voor.

Gedurende het hele seizoen is de meest recente versie van onze agenda te vinden op de website.

Laten we er weer een heerlijk seizoen van gaan maken met z’n allen!

Geen reactie's

Geef een reactie