Audities wedstrijdteams seizoen 2018/2019 - Dance Studio Bennekom
15920
post-template-default,single,single-post,postid-15920,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,elementor-default
 

Audities wedstrijdteams seizoen 2018/2019

Audities wedstrijdteams seizoen 2018/2019

Audities wedstrijdteams seizoen 2018/2019

Is dansen jouw passie en lijkt het je leuk om mee te doen aan wedstrijden? Schrijf je dan in voor de audities voor onze wedstrijdteams van seizoen 2018/2019. Wij hebben wedstrijdteams op alle niveaus. Dus heb je helemaal geen of juist veel ervaring binnen dans? Je bent van harte welkom.

Je kunt auditie doen in de stijlen Jazzdance, Hiphop & Showdance.

Hoe zien de audities eruit?

Na inschrijving onvang je een week voor de audities een e-mail met de tijd waarop je auditie komt doen en een link naar een filmpje. De dans die je in het filmpje ziet studeer je in. Tijdens de eerste ronde laat je in een groep de ingestudeerde dans zien. Een week na de auditie ontvang je via de mail de indeling van de teams.

Wanneer zijn de audities?

 Dinsdag 29 mei tussen 16.00-21.00 uur.

Woensdag 30 mei tussen 16.00-20.30 uur.

 Inschrijven

 Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de audities via onze website www.dancestudiobennekom.nl bij het tabblad inschrijven audities

De inschrijving sluit op 14 mei. Je kunt je voor alle stijlen inschrijven.

Je kunt alleen auditie doen wanneer je je van te voren ingeschreven hebt via de website.

Afwezig

Wanneer je niet aanwezig kunt zijn tijdens de audities maar wel in een wedstrijdteam wilt dansen volgend seizoen, moet je je ook inschrijven voor de audities via de website. Je kunt dan op een ander moment auditie doen. Geef via info@dancestudiobennekom.nl even door dat je afwezig bent.

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie